U bent hier : Start
Laatst aangepast op 19-02-2017
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

Bezoek onze facebookpagina

 

  • Nieuw! Het inschrijvingsblad warme maaltijden.
 • Het schoolreglement (+ bijlage) en de bijhorende infobrochure kunt u steeds nalezen op de website van onze school.
  Enkel op uitdrukkelijk verzoek zullen we u van deze documenten een afschrift op papier bezorgen.
  Het schoolreglement en de infobrochure kan u ook steeds downloaden op deze pagina.
 • Gebruik dit inschrijvingsdocument wanneer u uw kind wenst in te schrijven. Vergeet niet de e-ID kaart en een klevertje van de mutualiteit mee te brengen naar de inschrijving!
 • Wanneer kan je je kind inschrijven in onze school ? Klik hier !
 • Het 'afwezigheidsbriefje' en het 'attest sporadisch toedienen van geneesmiddelen' kan je downloaden.
 • Wat eten we ? Bekijk het menu.
 • Vragen, suggesties, problemen ? Mail ze naar de webmaster.
 • Disclaimer

 

NIEUWE FOTO'S
U vindt alle foto's in de fotogalerij.
 
Laatst toegevoegd :

Een carnaval masker maken in de 2e klas A op vrijdag 17 februari met zelfgekozen materialen. Een intense maar leuke activiteit waarvan de resultaten mogen gezien worden!

De kleuters uit de 2e-3e kleuterklas B genieten van het thema: "Ridders en prinsessen".
De kleuters uit de 2e-3e kleuterklas B genieten van een bewegingsparcours. Juf. Siska maakte een groot kasteel in de sportzaal waar de kleuters op ontdekking konden gaan. Super leuk!
Sessie mindfulness in de 2e klas A op 6 februari: aan de hand van ademhalingsoefeningen proberen we lichaam en geest tot rust de brengen. Bij de één lukte dit beter dan bij de andere, maar het was voor iedereen een aangename ervaring!
Moderne stoelendans in de 2e klas A: een aantal bewegingen zoeken in groep en die synchroon uitvoeren op muziek. Een aangename activiteit op 3 februari waarbij iedereen goed zijn best deed!

Elke dinsdagmiddag komen enkele leerlingen van het 3e klas voorlezen aan de 1e klas. Aan de hand van een dobbelspel tonen de leerlingen hoe betrokken ze zijn: uitbeelden van een personage uit het verhaal, tekenen van een voorwerp uit het verhaal en raden, een vraag beantwoorden...

 • De werkgroep van het jaarthema 'in balans' richtte een zeer gezellige snoezelruimte in. Een ideale plek voor de 1e klas B om op 9 januari tot rust te komen, genieten van ontspannende muziek, een mooi verhaal beluisteren, ...
 • Joepie! Kern 6 van onze taalmethode werd op 2 februari afgerond en nu kennen we alle letters!
  De tweeklanken zijn echter nog wat moeilijk, maar deze oefenen we nu goed in aan de hand van enkele taalspelletjes.

Op maandag 30 januari en 6 februari werkten de kinderen van de 1e en de 2e klas over de middag, aan een kunstproject met thema "migratie".
Met dit knutselproject doen ze mee aan een wedstrijd, georganiseerd door het  Comité internationale samenwerking van Eeklo. Het resultaat zal nadien ook op onze school te bewonderen zijn.

In het kader van ons jaarthema “in balans” kregen we heel wat slaaptips. Op 12 december kwam de 1e klas B in pyjama naar school en maakten we er een gezellige, rustige dag van.
Met wat yoga-oefeningen probeerden we ons te ontspannen.

Turnles in de 6e klas A en B.
Hoekenwerk in de 6e klas B.
Andro uit de 2e-3e kleuterklas B is er 6 geworden. Proficiat ... Wat heeft Andro genoten van zijn dagje!
Op vrijdag 27 januari komen enkele ouders en een grootouder de 4e klas de 'Eerste Hulp Bij Ongevallen' demonstreren. Natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag!