U bent hier : Praktisch > Menu
Laatst aangepast op 19-05-2018
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

MENU VAN MEI 2018
     
Maandag 7 mei Maandag 14 mei Maandag 21 mei Maandag 28 mei
Parmentiersoep (1, 2, 4, 9) Ajuinsoep (1, 2, 4, 9)     Pompoensoep (1, 2, 4, 9)
Hamburger (1, 2, 4, 5, 11, 13) Cordon bleu (2, 4) VRIJAF   Kippengyros (2, 4, 5, 9, 11)
Demi-glace saus (2, 4, 9, 11) Spaanse saus (1, 2, 4, 5, 9, 11, 12)        
Perzik (6) Gestoofde bloemkool (4)     Ananas  
Natuuraardappelen   Gestoomde krieltjes       Mediteraanse aardappelen (4, 7, 11)

Dinsdag 8 mei Dinsdag 15 mei Dinsdag 22 mei Dinsdag 29 mei
Paprikasoep (1, 2, 4, 9) Tomatensoep (1, 2, 4, 9) Kervelsoep (1, 2, 4, 9) Kippencreme (1, 2, 4, 9)
Kipfilet (4, 5, 9, 11) Gehaktballetjes (1, 2, 4, 5, 11, 13) Kalkoenlapje (4, 5, 9) Schnitzel (2, 11)
Currysaus (1, 2, 4, 5, 9) Tomatensaus (2, 4) Vleessaus (1, 2, 4, 5, 9, 11) Pestosaus-tomaat-basilicum (1, 2, 4, 8, 9, 13)
Broccoli (4) Boterboontjes (4) Appelmoes   Wortelen met tijm (4)
Witte rijst (1) Farfalle (2, 7, 11) Natuuraardappelen   Penne (2, 7, 11)

Donderdag 10 mei Donderdag 17 mei Donderdag 24 mei Donderdag 31 mei
    Preisoep (1, 2, 4, 9) Raapjessoep (1, 2, 4, 9) Tomatenroomsoep (1, 2, 4, 9, 11)
VRIJAF   Barbequeworst (9, 11) Kipbrochette (11) Kalfsblanquette (1, 2, 4, 5, 9, 11, 13)
    Barbeque saus (1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11) Zoetzure saus (1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12)    
    Groen slaatje       Komkommersalade  
    Gebakken aardappelen (4) Groentenrijst (1, 9, 11) Gepofte aardappelen (4)

Vrijdag 11 mei Vrijdag 18 mei Vrijdag 25 mei Vrijdag 1 juni
    Wortelsoep (1, 2, 4, 9) Tomatensoep (1, 2, 4, 9) Broccolisoep (1, 2, 4, 9)
VRIJAF   Viskrokantje (1, 2, 4, 11, 13) Kaasburger (2, 4) Vispannetje (1, 2, 4, 8, 9, 13, 14)
    Currymayonaise (1, 5, 9) Mosterdsaus (2, 4, 5, 9, 11)    
        Snijboontjes (4) Jullienne groenten (4, 9)
    Wortelpuree (4) Bieslookaardappelen   Aardappelpuree (4)