U bent hier : Praktisch > Menu
Laatst aangepast op 9-02-2018
© Basisschool Sint-Antonius - Versie 5.0

MENU VAN FEBRUARI 2018
 
       
Maandag  5 februari Maandag  19 februari Maandag  26 februari    
Minestronesoep (1, 2, 4, 9) Wortelsoep (1, 2, 4, 9) Tomatensoep (1, 2, 4, 9)      
Schnitzel (2, 11) Gentse waterzooi (1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11) Boomstammetje (2, 4)      
Vleessaus (1, 2, 4, 5, 9, 11)     Mosterdsaus (2, 4, 5, 9, 11)      
Spinazie in de room (2, 4)     Rode kool        
Natuuraardappelen   Gestoomde krieltjes   Peterselieaardappelen        

Dinsdag 6 februari Dinsdag 20 februari Dinsdag 27 februari    
Parmentiersoep (1, 2, 4, 9) Preisoep (1, 2, 4, 9) Venkelsoep (1, 2, 4, 9)      
Kipbrochette (11) Chipolata (1, 2, 4, 5, 11, 13) Kipfilet (4, 5, 9, 11)      
Currysaus (1, 2, 4, 5, 9) Spaanse saus (1, 2, 4, 5, 9, 11, 12) Champignonsaus (1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12)      
Wortelschijfjes met honing (4) Appelmoes            
Witte rijst (1) Natuuraardappelen   Groentenrijst (1, 9, 11)      

Donderdag 8 februari Donderdag 22 februari Donderdag 1 maart    
Tomatensoep (1, 2, 4, 9) Currysoep (1, 2, 4, 5, 9) Groentensoep (1, 2, 4, 9)      
Vlaamse stoverij (1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13) Gehaktballetjes (1, 2, 4, 5, 11, 13) Lasagne Bolognaise (1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13)      
    Tomatensaus (2, 4)          
Komkommersalade   Groene boontjes (4)          
Gebakken aardappelen (4) Aardappelpuree (4)          

Vrijdag 9 februari Vrijdag 23 februari Vrijdag 2 maart    
Knolseldersoep (1, 2, 4, 9) Broccolisoep (1, 2, 4, 9) Pompoensoep (1, 2, 4, 9)      
Zalmburger (2, 4, 5, 9, 13) Visfilet (2, 8, 13, 14) Visbrochette (1, 2, 4, 13)      
Witte wijnsaus (2, 4, 11, 13) Pestosaus (1, 4, 9, 13) Remoulade (1, 5)      
    Ratatouille (1) Gegratineerde tomaat (4, 12)      
Broccolipuree (4) Penne (2, 7, 11) Kruidenkrieltjes (11)